Velkommen til Tumlinghøj Auto - din bilforhandler nær Roskilde 😀

Hos Tumlinghøj Auto finder du altid et stort udvalg af brugte biler

Brugte biler »

Værksted

Vi udfører alle reparationer på alle biler både for private og virksomheder.
Vores timeløn ligger på kr. 350,- + moms pr. time.
Vi har et skønt og moderne værksted med blandt andet 5 lifte, dækmaskiner, de nyeste testapparater og alt i værktøj.

Værksted »

Finansiering

Vi laver rigtig mange lån!
Finansiering tilbydes til konkurrencedygtig rente fra kun 1,99% ved variabel rente og fra 2,75% ved fast rente.
Finansiering både med og uden udbetaling tilbydes – spørg herom? Alle kan få et billån – dog ikke hvis de er registeret i RKI.

Finansiering »

Åbningstider

  • Man-fredag: 10-18
  • Lørdag: lukket
  • Søndag: 10-16
Vi holder som udgangspunkt lukket på helligdage med mindre andet fremgår her på siden.

Kontakt »

Velkommen til Tumlinghøj Auto - Din bilforhandler nær Roskilde

Tumlinghøj Auto er en mindre virksomhed i den lille by Gadstrup, tæt på Roskilde, som specialiserer sig i reparation samt køb og salg af brugte biler.

Vores team består af en håndfuld medarbejdere, der alle er vilde med biler, og vi arbejder hver dag hårdt på at levere et godt stykke arbejde til vores kunder.

Vi har et stort, moderne værksted, der blandt andet omfatter fem lifte, dækmaskiner og diverse værktøj, så vi kan tilbyde service til private såvel som erhvervskunder.  

Ekspertise og fast timeløn

Vi har ekspertisen til at beskæftige os med alle mærker og modeller, og vores timeløn ligger stabilt på 350,- + moms pr. time. Vores fordelagtige pris betyder dog ikke at vi slækker på kvaliteten. Vi lever af glade kunder, og bestræber os derfor på at levere resultater, som du kan være tilfreds med i mange år frem i tiden.

Skal du købe eller sælge bil, hjælper vi dig også gerne med det. Vi har et stort katalog af købeklare, brugte biler, som du kan se lige her. Lige meget om du leder efter en stor familiebil eller en lille sportsmodel, lover vi, at du finder hvad du leder efter hos Tumlinghøj Auto.

Vi tilbyder flere forskellige finansieringsmuligheder, der giver dig frihed til at vælge den løsning, der bedst imødekommer dine behov. Du kan vælge at finansiere dit bilkøb med eller uden udbetaling, og du kan ovenikøbet vælge at lade din gamle bil indgå i handlen. Kontakt os i dag for at høre mere om hvor simpelt det kan være at købe bil.

Tilfredse kunder

Vi yder altid vores bedste for vores kunder og derfor har vi også mange glade kunder. Du kan læse deres udtalelser på Trustpilot.

Åbningstider og adresse

Vi holder åbent mandag til fredag mellem 10:00 og 18:00 og træffes på telefon 20 28 51 21, så du også kan nå at indlevere/afhente din bil efter arbejde. Er du på udkig efter en kompetent bilforhandler nær Roskilde, står vi klar til at byde dig velkommen. Vi ser frem til at se din bil på vores værksted på Salløvvej 2 i Gadstrup, eller til at hjælpe dig med at finde din nye drømmebil.